Om Smartos Group – Din lokale festudlejer

Los Smartos i 90érne

Det hele startede tilbage i 1989, Mobil diskoteket Los Smartos blev indkøbt. I en 10 årig periode blev der spillet utallige jobs på det meste af Vestsjælland.
I 1999 blev nattelivet sat på en pause tilfordel for et ‘almindelig arbejde’…. Meeen efter 10 års pause trak det i cirkushesten for at starte op igen.
I 2009 begyndte vi så småt og indkøbe lyd og lys udstyr for at gøre klar til at spille nogle mindre jobs for blandt andet gamle kunder som kunne huske os.

Fra mobil diskotek til festudlejer

1. april 2012 blev det besluttet at startet 100 % igen. Der er dog kommet langt mere til diskotektet end for år tilbage. Nu er Smartos Group leveringsdygtige i stort set alt til festen.

Diskotek Los Smartos - Der hvor det hele startede
Los Smartos med Tony bag pulten
Den første investering var en slush icemaskine og en popcornmaskine. Nu har vi telte, træ- og plastikgulve, lyskæder, fadølsanlæg, kaffemaskiner, kaffekander, borde, stole, hoppeborge, flødebollekastemaskine, sumodragter og meget andet.
Smartos Group er stadig lokale selvom omfanget er vokset. Vi deltager derfor aktivt i lokallivet blandt andet i Boeslunde hvor vi støtter op om de arrangementer som de lokale foreninger afholder.
I oktober 2015, åbnede vi vores lokaler i Skælskør. Her har vi fået mulighed for at samle alt under et tag, endvidere har vi fået mulighed for at indrette showroom, det giver helt nye muligheder både for os og vores kunder. Det er muligt at aftale tid så vi kan gennemgå løsninger for din fest, og samtidigt får du muligheden for at se varerne inden de bliver leveret.
Smartos Group er også medlem af Skælskør Erhvervsforening, som blandt andet afholder Drengerøvsaften som start på sommeren.
Her levere Smartos Group telt på havne pladsen samt toiletter og senest er det blevet til terrorsikring, tidligere har vi leveret mobildiskotek i teltet på havnepladsen.

Hvad skal du bruge til din havefest, konfirmation, bryllup eller fødselsdag?

Der er mange ting man skal have styr på uanset anledning og størrelsen af festen. Hos Smartos Group sætter vi din fest i fokus og sammensætter det der skal bruges i samarbejde med dig.
Rådgivning og vejledning er en vigtig faktor for os, vi har ingen ‘festpakker’ ingen fester eller behov er ens derfor skal din fest heller ikke sættes i en pakke men tilpasses dine behov.
Smartos Group – Din Lokale Festudlejer
Tony og Stine